Schrijf je in voor 31 maart 2023 en ontvang €100,- vroegboekkorting

Een future proof aanpak voor HR-strategie in de nieuwe realiteit

Total workforce management in de komende jaren
HR-afdelingen zijn de komende jaren meer dan ooit op zoek naar manieren om talent te behouden en werkomgevingen te creëren die toptalent naar hen toetrekken. In de komende decennia zullen we waarschijnlijk enkele van de grootste veranderingen zien die we ooit in HR hebben gezien, wat zowel spannend als behoorlijk verontrustend kan zijn.

Enkele van de grootste veranderingen en aandachtspunten voor de HR-professionals in de komende jaren is de omschakeling naar het bouwen van werkculturen die persoonlijke ervaringen van alle werkenden centraal zet (talent centered approach). Hoewel sommige vooruitstrevende organisaties dit nu al doen, zal het in de toekomst de norm worden. HR voert de regie op het vervullen van de vitale behoefte van organisaties om toptalent te laten werken op elke afdeling. In de toekomst is de enige manier om dit talent effectief te werven en te selecteren, het creëren van een werkplek die hen aantrekt. Nog te vaak is HR-beleid alleen gericht op werknemers in vaste dienst en niet op álle werkenden in een organisatie. Inmiddels werken bij organisaties veel talenten die anders kijken naar werk. Zij zijn tijdelijk aan de organisatie verbonden als zzp’er of via een externe dienstverlener. Toch worden deze groepen systematisch overgeslagen in het HR-beleid. Integraal kijken naar alle workforce opties biedt vele voordelen.

Waarom TWM?
De wereld van het werk is aan het veranderen. Traditionele concepten van hoe je medewerkers betrokken kunt krijgen, hoe je kunt werven en talent kunt binden worden vervangen door innovatieve ondemandstrategieën, om de op vaardigheden (skills) gebaseerde behoeften van organisaties in te vullen. De grenzen tussen de fulltime-equivalent (FTE) en ‘tijdelijk’ talent beginnen te vervagen. In deze nieuwe wereld is het begrip ‘gemengd en divers samengesteld personeelsbestand’ een realiteit geworden, waardoor organisaties worden gedwongen om meer vooruitstrevende benaderingen te hanteren met betrekking tot alle facetten van hun talentbetrokkenheid, werving, talentontwikkeling en tijdelijke workforce management-strategieën.

Een duurzame totale workforce strategie
Het is de taak van HR om de uitdagingen van de workforce of the future aan te gaan en zichzelf opnieuw uit te vinden. Het oude HR-paradigma moet worden losgelaten en plaatsmaken voor nieuw denken. De masterclass geeft een overzicht van deze veranderingen en een nieuw model voor een duurzame totale workforce-strategie. Deze masterclass is daarmee een must voor iedere HR-professional die de regie wil pakken en voorop wil lopen in turbulente tijden.

Vroegboekkorting t/m 31 maart
Indien u zich inschrijft voor 31 maart 2023 ontvangt u € 100,- korting op de deelnameprijs. U betaalt slechts € 497,- (excl. BTW). De tweede en derde persoon van dezelfde organisatie ontvangen € 50,- korting op de deelnameprijs.

De Masterclass Total Workforce Management is voor de toekomstgerichte HR-professional die regie wil pakken en voorop wil lopen in veranderende en uitdagende tijden.

 

Overzicht nieuws