Kosten, aanmelden en voorwaarden Masterclass Total Workforce Management

De deelnameprijs bedraagt € 597,- (excl. BTW) per persoon. De tweede en derde persoon van dezelfde organisatie ontvangen € 50,- korting op de deelnameprijs.

Bij de prijs zijn koffie/thee, lunch en documentatie inbegrepen. Na ontvangst van de factuur dient u het bedrag binnen 14 dagen (uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen.

Vroegboekkorting
Indien u zich inschrijft voor 31 maart 2023 ontvangt u € 100,- korting op de deelnameprijs. U betaalt slechts € 497,- (excl. BTW). De tweede en derde persoon van dezelfde organisatie ontvangen € 50,- korting op de deelnameprijs.

Communicatiepartners
Als abonnee of lid van één van onze communicatiepartners (zie onze partners), geniet u € 50,- korting op de deelnameprijs.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden via onze aanmeldpagina.

Ongeveer twee weken voor aanvang van de masterclass ontvangt u een officieel bewijs van inschrijving en een routebeschrijving. Heeft u vijf werkdagen voor aanvang van de masterclass nog geen bevestiging ontvangen, neemt u dan contact met ons op.

Verhinderd?
Als u verhinderd bent, kunt u in uw plaats een collega laten deelnemen, mits deze in het bezit is van uw inschrijving. Indien u uw inschrijving wilt annuleren dient u rekening te houden met de volgende regelingen. U kunt tot 2 weken voor de datum van plaatsvinden van het congres annuleren. Annuleren dient per aangetekend schrijven te geschieden. Bij annulering tot 2 weken voor de datum van plaatsvinden, berekenen wij u € 50,- (excl. BTW) aan administratiekosten. Bij latere annulering bent u het volledige bedrag verschuldigd. Deze voorwaarden zijn tevens van toepassing op een 2e of 3e aanmelding.